STAND-UP COMEDY

Wat zullen we nou krijgen? Stand-up comedy over thema’s als zeuren & zaniken, baanbalen en ander werkbederfprojectprutsen voor professionals en informatiesurvival voor gevorderden

Jazeker, geen enkel probleem. 

BlijvendBeklijven Solo_Bart_3a_SH_Compr Foto Peter Kasbergen br-bb-0273-Edit (640x427)Het is heerlijk om te lachen, gieren, brullen over de beroemde klaagcultuur in Nederland, over hoe we in vredesnaam van het jagen/verzamelen in werkbederf zijn overgegaan, over de hemeltergende idioterie van prutsprojecten en over waarom we ons laten overvoeren door kennis en informatie.

Het is geweldig ontspannend om je te verkneuteren over die zwaar klagende collega of dat zwartgallige familielid, het baanbalen, jobtobben en ellendewentelen van je buurman, de volstrekte waanzin van al die projectprutsende Anti-klaagboek Zadkine1 14-2-2011_174_compr2professionals om je heen en over waarom we het maar niet uit kunnen maken met onze smartphone.

Maar pas op: hoe harder we lachen hoe meer we ook een beetje om onszelf lachen. En laat dat nou precies de bedoeling zijn. Want ieder thema is uiteraard voorzien van een serieuze rode draad: hoe zitten we als mensen in elkaar, hoe beïnvloeden we elkaar en waar kunnen we wel en niet (meer) ingrijpen op dat gedrag?

Haal het anti-klagen, de anti-sleur, het anti-prutsen en de informatiesurvival je  organisatie binnen. Boek een verfrissend en inspirerend uurtje stand-up comedy en laat de zakenboel even de zakenboel. Het kan een welkome opkikker zijn voor je bedrijfsbijeenkomst en het houdt de geest scherp. Een keer goed lachen staat tenslotte gelijk aan vitamine C voor drie dagen. 

Veel plezier. 

Bart Flos en Het anti-klaagboek in twee minuten:

Bart Flos en Het perfecte project in twee minuten:

Bart Flos en Het anti-sleurboek in twee minuten:

Bart Flos en De kenniskermis in twee minuten:

De kenniskermis - Front cover JPEG

 

Het perfecte project - front cover

het_anti-klaagboek-cover-hrHet Anti-sleurboek HD-coverAuteur Bart Flos (2) - Het anti-klaagboekBart Flos Portret2BlijvendBeklijven Solo_Bart_1a_SH_Compr Foto Peter Kasbergen br-bb-0275-Edit (427x640)