BlijvendBeklijven

illustraties-vooruitkijkenvoorvergevorderden-19

Laten we eens verder vooruitkijken dan onze primatenneus lang is! BlijvendBeklijven is een initiatief van Bart Flos Veranderadvies en daagt je uit om eens anders over de dingen na te denken. De uitgeverij BlijvendBeklijven Boeken publiceert non-fictie / non-managementboeken die je kijk op de wereld behoorlijk kunnen veranderen. Het wordt tijd dat we blik naar boven werpen: tussen de sterren ligt onze toekomst. Want tja, als je maar lang genoeg naar je navel staart wordt zelfs het navelpluis een probleem.

Nieuwsgierig geworden? Ga dan snel naar www.blijvendbeklijven.nl

Vooruitkijken voor gevorderden

Hoop voor de toekomst van mensaap en moederplaneet

We moeten van deze planeet af! De rest is borrelpraat.

frontcover_vooruitkijken_voor-gevorderdenWe vragen ons zelden af waar we vandaan komen of waar we naartoe gaan. Doorgaans kijken we niet veel verder dan dat feestje volgende week of de zomervakantie volgend jaar. Maar is dat wel verstandig?

Alarm!

Moeder Aarde gaat eraan. De Zon brandt op, meteorieten en supervulkanen wachten op hun kans. Ondertussen vechten we elkaar de tent uit en verkruimelt de planeet onder onze voeten.

Gelukkig is er hoop, want niets is onmogelijk voor de moderne mensaap. We moeten simpelweg verder backcover_vooruitkijken_voor_gevorderdenvooruitkijken dan we ooit hebben gedurfd. Onze toekomst ligt tussen de sterren en dit boek vertelt je hoe we daar kunnen komen. Te beginnen met jou.

Bart Flos is bestsellerauteur van Het anti-klaagboek, Het anti-sleurboek, Het perfecte project en De kenniskermis. Flos is een bekend spreker en inspirator en weet als geen ander hoe je zelfs mondiale problemen kunt omzetten in hoopvolle oplossingen.

Wil je meer weten over de toekomst van mensaap en moederplaneet? Heb jij daar ook ideeën over? Ga dan eens kijken op www.blijvendbeklijven.nl en denk mee!

Nieuwsgierig geworden? Ga snel naar www.blijvendbeklijven.nl

Lees het persbericht: persbericht-vooruitkijken-voor-gevorderden

Bekijk de preview: preview_vooruitkijken_voor_gevorderden

Bezoek de website: www.vooruitkijkenvoorgevorderden.nl

img_5439

(Vooruitkijken voor gevorderden op de wetenschapstafel bij Van Piere Boeken in Eindhoven)