Wat doet Bart Flos?

BlijvendBeklijven Solo_Bart_3a_SH_Compr Foto Peter Kasbergen br-bb-0273-Edit (640x427)Bart Flos schrijft boeken, presenteert, inspireert en geeft presentaties, trainingen en workshops. Al zijn verhalen gaan over mens, groep en gedrag, over hoe ze elkaar beïnvloeden en wat voor rol (persoonlijk) leiderschap daarin speelt.

Bart is muzikant, componist/arrangeur, fotograaf en levensgenieter. Samen levert dat voldoende energie op voor een geestdriftige maar vooral ludieke en inspirerende samenwerking!

Maar bovenal probeert Bart Flos je uit balans te brengen en je uit te dagen om niet alleen daadwerkelijk kleine veranderingen in je leven door te voeren, zowel zakelijk als privé, maar ook om te kijken naar de daadwerkelijke oorzaken (lees: de oorzakelijke verbanden) van hedendaagse samenwerkingsproblemen en wat er op alle niveaus gedaan moet worden om ze aan te pakken.

Flos zal daarbij het grotere verband niet schuwen: waarom doet de menselijke soort Homo sapiens wat ze doet en hoe kunnen we daar invloed op uitoefenen? Wat zijn de effecten van het gedrag van het individu op groep, samenleving en suprasysteem en weer terug? Pas als we begrijpen hoe we zelf in elkaar zitten kunnen we onze schijnbaar ongrijpbare omgeving doorgronden, onze beperkingen aanvaarden en op basis daarvan onze invloed vergroten.

Product Portfolio2 - Voorpagina JPEG - (c) Bart Flos Veranderadvies

Wat nou? Kun je zomaar een uurtje stand-up comedy binnenhalen over zeuren en zaniken, baanbalen en ander werkbederf, projectprutsen voor professionals en informatiesurvival voor gevorderden?

Ja hoor, het is lachen, gieren, brullen met deze thema’s maar het laat je ook een beetje om jezelf lachen. En ieder thema heeft naast het ludieke deel een serieuze rode draad natuurlijk. Ga naar het betreffende thema (of klik hier) en ontdek hoe je een inspirerende presentatie kunt boeken. 

 

Product Portfolio2 - (c) Bart Flos Veranderadvies

 

Voor een overzicht van de dienstverlening van Bart Flos Veranderadvies klik hier: Overzicht dienstverlening – Productportfolio2 – (c) Bart Flos Veranderadvies

Bart Flos en Het anti-klaagboek in twee minuten:

‘Waar gaat je boek over?’

Uitstekende vraag! Geen betere manier om je ideeën vorm te geven dan in een TEDx-talk. Bekijk hier bijvoorbeeld maar eens de ‘managementsamenvatting’ van Vooruitkijken voor gevorderden vertaald in het Engels als Futurology for Fanatics | Hope for the future of man ape and mother planet.

Bart Flos en Het anti-sleurboek in twee minuten:

Bart Flos en Het perfecte project in twee minuten:

Bart Flos en De kenniskermis in twee minuten:

Bart’s boeken:

het_anti-klaagboek-cover-hrHet Anti-sleurboek HD-coverHet anti-klaagboek | Eerste hulp bij zeuren en zaniken

 

 

 

Het anti-sleurboek | Eerste hulp bij baanbalen en ander werkbederf

Het perfecte project - front coverDe kenniskermis - Front cover JPEGHet perfecte project | De mens als sleutel tot succes

 

 

 

De kenniskermis | Overleven in een zee van informatie

 

frontcover_vooruitkijken_voor-gevorderdenbackcover_vooruitkijken_voor_gevorderden

Vooruitkijken voor gevorderden | Hoop voor de toekomst van mensaap en moederplaneet