Workshops van IFBD

Op basis van de boeken van Bart Flos werden de afgelopen jaren honderden Vlaamse managers getraind met De Anti-klaag Workshop en Workshop Het Perfecte Project als onderdeel van Writer’s Class Programma van het Opleidingsinstituut IFBD in Belgie.

(Het AFBD, de Academy for Business Development is aan afgeleide van het IFBD, het Institute For Business Development)

https://www.youtube.com/watch?v=zBPMnmf3jO0

https://youtu.be/W-FLvnTNH4Y

Iets voor u? Ga snel kijken op de website van het IFBD!

“De perfecte mix van een Jezuïetencollege en een Steinerschool, zo kunt u onze Writer’s Class het best omschrijven: beproefde kennis u gebracht op een onorthodoxe manier. Trainingen met een hoek af. Een ander routeplan naar plat getreden managementpaden. Een frisse én verfrissende kijk op traditioneel leiderschap. Motiverend en inspirerend. Vernieuwend maar toch zeer herkenbaar.

Het IFBD selecteerde niet alleen 12 geruchtmakende managementboeken, maar ook 12 spraakmakende schrijvers. Excellente boeken gekoppeld aan absolute toptrainers. U hoort de echte specialisten aan het woord. Alle 12 blijven workshops, oefenlabo’s, werksessies.
U gaat niet alleen vol energie, motivatie en inspiratie naar huis, maar evenzeer boordevol nieuwe én haalbare ideeën voor u én uw organisatie.

Uw werkveld is een VUCA werkveld geworden, waarin Volatiliteit, Onzekerheid, Complexiteit en Ambiguïteit overheerst.  Verandering is de smaak van de dag, alle zekerheden zijn verdwenen, niets is nog eenvoudig en alles wordt vaag en dubbelzinnig.  Dit alles maakt het voor u steeds lastiger om strategische plannen uit te voeren, mensen blijvend te motiveren en projecten tot een succes te maken.

En hoewel kennis en competenties misschien nog belangrijker zijn dan vroeger, moet u vandaag durven te investeren in leiderschap.   Daarom biedt de IFBD Group u een totaalpakket aan trainingen aan (zowel competentie- als talentgericht, taak- als groeigericht), die stuk voor stuk essentieel zijn om de VUCA wereld te overleven.  In ons uitgebreide aanbod van trainingen staat creativiteit, co-creatie en innovatie steeds centraal.

  • De IFBD Group brengt elk jaar meer dan 500 open trainingen op de BeNeLux markt en ontwikkelt elk jaar +80 nieuwe open programma’s.
  • DE IFBD Group ontwikkelt maatwerk leeroplossingen voor haar klanten in zes verschillende talen en in meer dan 30 landen, binnen en buiten Europa.
  • De IFBD Group ontwikkelt uw business en werkt voor uw organisatie en niet voor individuele medewerkers.
  • De IFBD Group leert deelnemers zowel de rol van leerling als van mentor op zich te nemen en deze kennis door te geven naar collega’s, medewerkers en management.
  • De IFBD Group rekruteert haar expert trainers uit organisaties, transparant aan uw organisatie.

Allen zijn didactisch onderlegd met kennis van zaken van processen en systemen, concepten en modellen en met goed gevoel voor humor.

  • De IFBD Group heeft een voldoende kritische massa (+100 trainers en +11.000 deelnemers per jaar) om proven technology aan te bieden en garant te staan voor de kwaliteit en de impact van haar leeroplossingen.
  • De IFBD Group verankert kennis en vaardigheden zodat deze deel uit maken van uw ‘muscle memory’ en die van uw medewerkers.
  • Wij maken van u en uw medewerkers verkopers : verkopers van visie, motivatie, ideeën en uiteraard ook van uw producten en diensten.