Wie is Bart Flos?

‘Waar gaat je boek over?’

Uitstekende vraag! Geen betere manier om je ideeën vorm te geven dan in een TEDx-talk. Bekijk hier bijvoorbeeld maar eens de ‘managementsamenvatting’ van Vooruitkijken voor gevorderden vertaald in het Engels als Futurology for Fanatics | Hope for the future of man ape and mother planet.

Bart Flos en Het anti-klaagboek in twee minuten:

Bart Flos en Het anti-sleurboek in twee minuten:

Bart Flos en Het perfecte project in twee minuten:

Bart Flos en De kenniskermis in twee minuten:

Bart Flos Portret2

Bart Flos schreef één van de best verkochte managementboeken van de afgelopen tijd: Het anti-klaagboek – Eerste hulp bij zeuren en zaniken. Als logisch vervolg schreef hij Het anti-sleurboek – Eerste hulp bij baanbalen en ander werkbederf en al snel volgde Het perfecte project – De mens als sleutel tot succes. Inmiddels is alweer zijn vierde boek verschenen: De kenniskermis – Overleven in een zee van informatie.

Anti-klaagboek Zadkine1 14-2-2011_174_compr2Flos is een levendig en geestdriftig spreker, inspirator en docent. In zijn verhalen bundelt hij een solide theore­tisch fundament met 25 jaar ervaring als project-, verander- en crisismanager. Het resultaat: een overdaad aan goed onderbouwde en zeer praktisch toepasbare eyeopeners die u al lachend aan het denken zetten. Hij schuwt daarbij de frontale confrontatie niet want er wordt flink aan de stam geschud. Om nieuwe kennis te verwerven moeten we namelijk iets heel moeilijks doen: we moeten onze gewoontes doorbreken.

Bart’s boeken:

het_anti-klaagboek-cover-hrHet Anti-sleurboek HD-coverHet anti-klaagboek | Eerste hulp bij zeuren en zaniken

 

 

 

Het anti-sleurboek | Eerste hulp bij baanbalen en ander werkbederf

 

Het perfecte project - front coverDe kenniskermis - Front cover JPEGHet perfecte project | De mens als sleutel tot succes

 

 

 

De kenniskermis | Overleven in een zee van informatie

 

frontcover_vooruitkijken_voor-gevorderdenbackcover_vooruitkijken_voor_gevorderden

 

Vooruitkijken voor gevorderden | Hoop voor de toekomst van mensaap en moederplaneet

 

 

 

 

Wat nou? Kun je zomaar een uurtje stand-up comedy binnenhalen over zeuren en zaniken, baanbalen en ander werkbederf, projectprutsen voor professionals en informatiesurvival voor gevorderden? Ja hoor, het is lachen, gieren, brullen met deze thema’s maar het laat je ook een beetje om jezelf lachen. Ga naar het betreffende thema (of klik hier) en ontdek hoe je een inspirerende presentatie kunt boeken!

Bart is ook muzikant, componist/arrangeur, fotograaf en levensgenieter. Samen levert dat voldoende energie op voor een geestdriftige maar vooral ludieke en inspirerende samenwerking!

Bart’s CV als antwoord op de vraag “Vertel eens wat over jezelf…“:

CV NL Bart Flos Helmond Januari 2014 (gespreksvorm)

Bart’s CV in meer klassieke vorm:

CV NL Bart Flos Helmond Januari 2014 (standaard)

 

 

Voor referenties van presentaties en trainingen: klik hier.

 

 

 

Het Anti-klaaglied is al bijna 15.000 keer bekeken op YouTube!

De 8e druk van Het anti-klaagboek verscheen in oktober 2016.