Presenteren | Trainen

Welkom op de Presenteren – Trainen pagina van Bart Flos Veranderadvies

BlijvendBeklijven Solo_Bart_1a_SH_Compr Foto Peter Kasbergen br-bb-0275-Edit (427x640)Wat nou? Kun je zomaar een uurtje stand-up comedy binnenhalen over anti-klagen, anti-sleur en anti-prutsen? Ja hoor, het is lachen, gieren, brullen met deze thema’s maar het laat je ook een beetje om jezelf lachen. Ga naar het betreffende thema (of klik hier) en ontdek hoe je een inspirerende presentatie kunt boeken. 

Bij ieder boek horen unieke, inspirerende presentaties, trainingen en workshops die geheel en al aan uw wensen, behoeften, doelen en doelgroepen zijn aan te passen. Aan u de keuze.

het_anti-klaagboek-cover-hr

Het Anti-klaagboek | Eerste hulp bij zeuren en zaniken

Laat  je dag niet meer verpesten door het gezeur en gezanik van collega’s, familie of vrienden. Ontdek hoe je korte metten maakt met hun geklaag.

Voor veel mensen is het glas altijd halfleeg. Op de eerste lentedag klagen ze al over de warmte en bij een salarisverhoging mekkeren ze altijd over de nieuwe auto van de buren. Klinkt dit bekend? Maak dan gebruik van je aangeboren optimisme en reken ook af met de klaagcultuur, thuis en op het werk.

 

Het Anti-sleurboek HD-coverHet Anti-sleurboek | Eerste hulp bij baanbalen en ander werkbederf

Waarom gaat de één met een knoop in zijn maag naar het werk terwijl de ander dat vrolijk fluitend doet? En hoe komt het dat sommigen de minuten van elk uur aftellen terwijl anderen uren tekortkomen?

Of u nou last heeft van een versuffende saaiheid, sluipende overbelasting of slepend overwerk: in dit boek ontdekt u hoe u weer plezier krijgt in uw werk. Bedenk: u bent aan zet. Koppel uw sleurhut los en kies voor anti-sleur, de ultieme carrièrefitness.

 

Het perfecte project - front coverHet perfecte project | De mens als sleutel tot succes

Traditioneel projectmanagement leidt tot een enorme verspilling van tijd, geld en menselijk talent. Twee derde van alle projecten faalt, groot en klein, altijd en overal. Toch kan jouw project succesvol zijn, als je de mens centraal stelt.

In dit boek boordevol confronterende voorbeelden en praktische tips & trucs biedt Bart Flos een even eenvoudig als revolutionair gedachtegoed om prutsprojecten te ontmaskeren en er perfecte projecten van te maken.

 

De kenniskermis - Front cover JPEGDe kenniskermis | Overleven in een zee van informatie

We worden overspoeld door kennis! Uit duizenden managementboeken, workshops en trainingen weten we alles over leiden en managen, innoveren en inspireren, veranderen en verduurzamen. Maar onze organisaties zijn bij lange na niet succesvol, onze verandertrajecten mislukken voortdurend en onze medewerkers zijn chronisch chagrijnig. Conclusie: we zijn op papier veel slimmer dan in werkelijkheid. Help!

Product Portfolio2 - Voorpagina JPEG - (c) Bart Flos Veranderadvies

 

 

Voor een overzicht van de producten en diensten van Bart Flos Veranderadvies (de vijf thema’s versus de vijf vormen van dienstverlening) klik hier:

Overzicht dienstverlening – Productportfolio2 – (c) Bart Flos Veranderadvies