De Anti-klaag Workshop

Bart Flos en Het anti-klaagboek in twee minuten:

Bart Flos en Het anti-klaagboek op Radio538 met Edwin Evers

Meer dan 20.000 exemplaren verkocht!

Het anti-klaagboek - Front cover JPEGWilt u nu eindelijk eens écht wat gaan doen aan al dat geklaag op de werkvloer?

Download de brochure:

De Anti-klaag Workshop – Brochure – (c) Bart Flos Veranderadvies

De 9e druk van het Anti-klaagboek is verschenen in november 2018.

Altijd al eens willen weten hoe je zelf scoort op de klaagschaal of ben je benieuwd naar die ander? Doe de Anti-klaagtest. Hoe staat het eigenlijk met jouw eigen leven op dit moment? Hoe gelukkig ben je nu echt? Zet jezelf in het Anti-klaagkwadrant.

Ga naar www.antiklaagboek.nl en doe de test.

Voor referenties klik hier

Voor een overzicht van de producten en diensten van Bart Flos Veranderadvies (de vijf thema’s versus de vijf vormen van dienstverlening) klik hier:

Overzicht dienstverlening – Productportfolio2 – (c) Bart Flos Veranderadvies

  • De Anti-klaag Workshop - (c) Bart Flos VeranderadviesWordt er veel geklaagd in jouw (werk)omgeving?
  • Wil je meer weten over de oorzaken van klagen om daarmee meer bewustzijn te creëren wanneer het zich voordoet?
  • Zoek je praktische hulpmiddelen, tips & trucs om het klagen in de wandelgangen op positieve wijze aan te pakken?
  • Wil je weten hoe u sombere sferen en klaagzangen uit uw onderneming kunt verwijderen?
  • Kan jouw organisatie of afdeling wel een opkikker gebruiken?
  • Wil je anderen helpen met hun geklaag en tegelijkertijd je eigen klaaggedrag verminderen?
  • Worden alle veranderingen in de bedrijfsvoering jou en je medewerkers soms wat te veel en heb  je behoefte aan relativering?

Als je meer dan twee vragen met een volmondig ‘ja’ heeft beantwoordt dan wordt het beslist eens tijd voor een workshop over klagen en anti-klagen.

De Anti-klaag Workshop

De kracht van anti-klagen: vergroot uw probleemoplossend vermogen en verminder het geklaag op de werkvloer.

Verminder het geklaag op de werkvloer met anti-klagen! Met de kracht van anti-klagen veegt u de vloer aan met notoire zware klagers. Waarom zou het normaal zijn om negatief gedrag de overhand te laten krijgen? Wat is de (onderlinge) rol van de medewerker op de vloer? Hoe staat u daar in als manager en leider? Dat gaan we allemaal ontdekken in deze inspirerende workshop. Ieder blok heeft voldoende ruimte voor theorie, praktijk, discussie en uitwisseling van ervaringen.

Er valt veel te lachen in deze workshop maar we gaan ook serieus aan de slag. Met de Probleem Analyse Checklist© of PAC© kunt u ongecontroleerd klaaggedrag in de kiem het_anti-klaagboek-cover-hrsmoren. Emotie wordt gescheiden van het probleem en het probleem wordt helder, precies en overzichtelijk in beeld gebracht. Op de werkvloer kunnen de medewerkers zich weer bezig houden met het grotere goed en de manager krijgt de hamerstukken op tafel. Uw eigen besluitvaardigheid doet de rest.

Lezingen, workshops, seminars, congressen en symposia
Bart Flos Veranderadvies is je ook graag van dienst op lezingen, workshops, seminars, congressen en symposia. Klagen en anti-klagen kan als hoofdthema met gastsprekers worden geprogrammeerd maar het onderwerp kan ook perfect als onderdeel van een ander thema worden ingezet. Je kunt je dag er mee beginnen of beter nog, je kunt je dag perfect afsluiten met een positieve boodschap en een fijne gedachte om de borrel of het diner in te gaan.

Contact
Bart Flos Veranderadvies overlegt graag met je over de specifieke samenstelling van presentatie of training afhankelijk van de beschikbare tijd (1 uur, 2 uur, 3 uur, een halve of hele dag of anderszins, dat is geheel aan jou) en de specifieke wens of problematiek vanuit jouw organisatie. Neem gerust contact op met Bart Flos Veranderadvies voor een presentatie of training op maat. Afhankelijk van je wensen en behoeften en je unieke bedrijfssituatie bepalen we vervolgens gezamenlijk wat voor jou het beste werkt.

Download de brochure:

De Anti-klaag Workshop – Brochure – (c) Bart Flos Veranderadvies

Neem gerust contact op met Bart Flos Veranderadvies voor een vrijblijvende offerte!