Persoonlijk Leiderschap

 

Wat er ook te zeggen valt over leiders en volgers, je kunt altijd je eigen persoonlijk leider zijn. Dat is de essentie van coachen in Persoonlijk Leiderschap.

Het Anti-klaagboek - CoverOntdek de persoonlijk leider in jezelf

Bart Flos Veranderadvies helpt je om de persoonlijk leider in jezelf te ontdekken. Die is voor iedereen weer anders maar hij zit er altijd. Soms wat meer verborgen, soms juist wat te dominant. Hoe breng je die leider in jezelf naar boven zonder noodzakelijkerwijs op de barricades te moeten gaan staan?

Coachen in Persoonlijk Leiderschap behandelt de volgende onderwerpen:

1 Persoonlijk leider zijn zowel zakelijk als privé
2 Hoe je als volger toch gewoon persoonlijk leider kan zijn
De kenniskermis - Front cover JPEG3 Professioneel zijn in je eigen werk maar ook je eigen professional zijn
4 Hoe sterk sta je eigenlijk in je leiderschapsschoenen?
5 Jezelf ontspannen door (meer) te leiden, ‘nee’ te zeggen, daadkrachtig en besluitvaardig te zijn
6 Persoonlijke groei doormaken door je eigen besluitvaardigheid, daadkracht en assertiviteit te ontwikkelen
7 Antwoorden durven geven op de existentiële levensvragen Wie ben ik? Waar sta ik? Wat wil ik?

 

Persoonlijke belangen en omgevingsbelangen

Het Anti-sleurboek HD-coverHet doel is de coachee (degene die gecoacht wordt) te helpen zijn of haar eigen weg te vinden in alle uitdagingen, bedreigingen, oppeppers, valkuilen, pieken en dalen die het moderne leven op zijn of haar pad brengt. Door persoonlijk leiderschap te ontwikkelen ontstaat er een natuurlijke balans tussen de persoonlijke belangen (wat wil ik niet/wel) en de omgevingsbelangen (wat wil mijn bedrijf/mijn partner/mijn familie/mijn vrienden wel/niet).

Vertrouwensklik

Bart Flos Veranderadvies coacht zowel particulier als zakelijk. U kunt zich dus als privépersoon aanmelden of een verzoek indienen tot coachen in zakelijk verband. Frequentie en duur worden in onderlinge overeenstemming bepaald. Een intakegesprek is aan te bevelen omdat de coachee feitelijk de coach kiest; het helpt enorm als er in de basis een vertrouwensklik is.

Locatie

Coachen kan in principe op iedere gewenste locatie plaatsvinden: binnen of buiten de vestiging van de onderneming of op locatie bij Bart Flos Veranderadvies zelf.

Voorbeelden van concrete producten uit deze dienstverlening:

  • Opstellen van een persoonlijk leiderschapsprofiel in termen van sterke en minder sterke kanten respectievelijk potenties en beperkingen
  • Uitwerken van de existentiële levensvragen (Wie ben ik? Waar sta ik? Wat wil ik?) in een concreet actieplan gebalanceerd in werk en privé

Contact

Bart Flos Veranderadvies overlegt graag met u over uw specifieke wensen met betrekking tot het coachen en de gewenste coachingvorm. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende aanbieding; er zijn mogelijkheden genoeg. We bepalen dan in gezamenlijke overeenstemming wat voor u het beste werkt.