Vooruitkijken voor gevorderden

illustraties-vooruitkijkenvoorvergevorderden-19

Hoop voor de toekomst van mensaap en moederplaneet

‘Waar gaat je boek over?’

Uitstekende vraag! Geen betere manier om je ideeën vorm te geven dan in een TEDx-talk. Bekijk hier de ‘managementsamenvatting’ van Vooruitkijken voor gevorderden vertaald in het Engels als Futurology for Fanatics | Hope for the future of man ape and mother planet.

We moeten van deze planeet af! De rest is borrelpraat.

frontcover_vooruitkijken_voor-gevorderdenWe vragen ons zelden af waar we vandaan komen of waar we naartoe gaan. Doorgaans kijken we niet veel verder dan dat feestje volgende week of de zomervakantie volgend jaar. Maar is dat wel verstandig?

Alarm!

Moeder Aarde gaat eraan! De Zon brandt op, meteorieten en supervulkanen wachten op hun kans. Ondertussen vechten we elkaar de tent uit en verkruimelt de planeet onder onze voeten.

Gelukkig is er hoop, want niets is onmogelijk voor de moderne mensaap. We moeten simpelweg verder backcover_vooruitkijken_voor_gevorderdenvooruitkijken dan we ooit hebben gedurfd. Onze toekomst ligt tussen de sterren en dit boek vertelt je hoe we daar kunnen komen. Te beginnen met jou.

Bart Flos is bestsellerauteur van Het anti-klaagboek, Het anti-sleurboek, Het perfecte project en De kenniskermis. Flos is een bekend spreker en inspirator en weet als geen ander hoe je zelfs mondiale problemen kunt omzetten in hoopvolle oplossingen.

Wil je meer weten over de toekomst van mensaap en moederplaneet? Heb jij daar ook ideeën over? Ga dan eens kijken op www.blijvendbeklijven.nl en denk mee. 

Dit boek is uitgegeven bij BlijvendBeklijven Boeken:

Nieuwsgierig geworden? Ga snel naar www.blijvendbeklijven.nl

Lees het persbericht: persbericht-vooruitkijken-voor-gevorderden

Bekijk de preview: preview_vooruitkijken_voor_gevorderden

Bezoek de website: www.vooruitkijkenvoorgevorderden.nl