Masterclass Uitgeverij Haystack

Hoe schrijf ik een managementboek?

“Op donderdag 21 juni 2012 heb ik als auteur, samen met collega-schrijver Ben Kuiken, een bijdrage mogen leveren aan de eerste Masterclass van Uitgeverij Haystack. Doel was om de zestien aanwezigen ‘aspirant schrijvers’ te vertellen over mijn ervaringen met het tot stand komen van het Anti-klaagboek en het Anti-sleurboek en hen te begeleiden in de parallelsessies. Als mantra heb ik herhaald:

(1) geloof heilig in je eigen ideeen
(2) sta open voor kritiek van professionals
(3) houd vol – houd vol – houd vol!

Alles bij elkaar een boeiende en leerzame dag voor alle betrokkenen”.
Bart Flos

Uitgeverij Haystack:

“Het schrijven van een managementboek is de droom van veel managers, ondernemers en professionals. Geen wonder, een boek levert je veel op:

· je dwingt jezelf om je grondig te verdiepen in je vakgebied
· het schrijven van een boek is een puzzel die veel bevrediging geeft
· je kunt jezelf profileren als expert binnen je vakgebied

Is het schrijven van een managementboek ook jouw droom, maar kun je wel wat hulp gebruiken? Schrijf je dan in voor onze masterclass van Uitgeverij Haystack!

Uitgever Geerhard Bolte en redacteur Bram Gerrits geven in samenwerking met ervaren auteurs een even intensieve als praktische cursus; binnen een dag beschik je over een plan waarmee je deze zomer direct aan de slag kunt gaan. De nadruk tijdens deze masterclass ligt op het voorbereiden van essentiële onderwerpen als invalshoek, research, structuur en stijl. Bovendien leer je hoe uitgevers denken en profiteer je van de ervaring van succesvolle auteurs”.