De Anti-sleur Workshop

Bart Flos en Het anti-sleurboek in twee minuten:

Bart Flos en Het anti-sleurboek op Radio538 met Edwin Evers.

Het anti-sleurboek - Front cover JPEGIs het hoog tijd om die balans werk /privé eens op orde te gaan brengen?

Download de brochure:

De Anti-sleur Workshop – Brochure – (c) Bart Flos Veranderadvies

Voor referenties klik hier

Maak gebruik van de STUNTAANBIEDING op het Anti-sleurboek en slag je slag voor jezelf of voor vrienden, familie, collega’s, afdeling en organisatie. Klik hier.

Het anti-sleurboek - Back cover JPEGAltijd al eens willen weten hoe het staat met jouw (on)balans en stress? Doe de Workaholic Test. Hoe staat je eigenlijk zelf in jouw baan op dit moment? Hoe gelukkig ben je nu echt met je werk? Zet jezelf in het Anti-sleurkwadrant.

Ga naar www.sleurklaagboek.nl en doe de test. 

Voor een overzicht van de producten en diensten van Bart Flos Veranderadvies (de vijf thema’s versus de vijf vormen van dienstverlening) klik hier:

Overzicht dienstverlening – Productportfolio2 – (c) Bart Flos Veranderadvies

Altijd al de antwoorden willen weten op de volgende vragen?

Bart Flos Portret21 Waarom werken we?
2 Wat is het verschil tussen een bore-out en een burnout?
3 Wat is stress en wat doet het met je?
4 Hoe bevingsbestendig ben jij?
5 Hoe voorkom je een burnout?
6 Hoe kom je van baanbalen naar werkplezier?

Of op deze?

1 Wanneer wordt werken overwerken?
2 Hoe herken je stress en burn-out verschijnselen bij jezelf en bij anderen?
3 Wat zijn je taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden eigenlijk?
4 Wat is de rol van werknemer en werkgever bij chronische overbelasting?
5 Hoe breng je je eigen werklast in kaart?
6 Wat is de verhouding tussen werklast, capaciteit en doorlooptijd?
7 Wie is er bang voor De Grote Boze Wolf?

De Anti-sleur Workshop - (c) Bart Flos VeranderadviesDe Anti-sleur Workshop biedt de oplossing!

Tussen bore-out en burnout ligt het optimum van de anti-sleur: gebruik uw persoonlijk leiderschap en herstel de balans werk/privé.

In deze Anti-sleur Workshop volgen we in vier blokken de logische weg van het Anti-sleurboek. We duiken in de oorsprong van werk, verdiepen ons in de Grote Sleur van bore-out en burnout en we pakken de grote gemene deler die stress heet direct bij de duivelshoorns. We meten hoe bevingsbestendig we zijn, hoe we zelf de anti-burnout naar onze hand kunnen zetten en hoe we met anti-sleur weer van baanbalen naar werkplezier gaan.

Ieder blok heeft voldoende ruimte voor theorie, praktijk, discussie en uitwisseling van ervaringen. Er valt veel te lachen maar we gaan ook serieus aan de slag met alle tips & trucs uit het Anti-klaagboek. Aan het einde van de dag is niet alleen het inzicht in uw eigen Anti-klaagboek Zadkine2 14-2-2011_180_compr2kunnen vergroot maar bent u ook alerter geworden op de idiotie van de hedendaagse arbeid. En dat is de snelste weg naar persoonlijk welbevinden, doelmatigheid en succes!

Download de brochure:

De Anti-sleur Workshop – Brochure – (c) Bart Flos Veranderadvies

Lezingen, workshops, seminars, congressen en symposia
Bart Flos Veranderadvies is je ook graag van dienst op lezingen, workshops, seminars, congressen en symposia. Klagen en anti-klagen kan als hoofdthema met gastsprekers worden geprogrammeerd maar het onderwerp kan ook perfect als onderdeel van een ander thema worden ingezet. Je kunt je dag er mee beginnen of beter nog, je kunt je dag perfect afsluiten met een positieve boodschap en een fijne gedachte om de borrel of het diner in te gaan.

Contact
Bart Flos Veranderadvies overlegt graag met je over de specifieke samenstelling van presentatie of training afhankelijk van de beschikbare tijd (1 uur, 2 uur, 3 uur, een halve of hele dag of anderszins, dat is geheel aan jou) en de specifieke wens of problematiek vanuit jouw organisatie. Neem gerust contact op met Bart Flos Veranderadvies voor een presentatie of training op maat. Afhankelijk van je wensen en behoeften en je unieke bedrijfssituatie bepalen we vervolgens gezamenlijk wat voor jou het beste werkt.