Waarmee kan Bart Flos u helpen?

We kunnen het hier heel simpel houden: dat bepaalt u helemaal zelf!

Op basis van de vijf thema’s en de vijf uitvoeringsvormen van Bart Flos Veranderadvies is altijd wel wat te vinden dat aansluit bij uw specifieke wensen, bij uw behoeften, uw doel en uw doelgroep.

Product Portfolio - (c) Bart Flos Veranderadvies

 

 

Voor een overzicht van de producten en diensten van Bart Flos Veranderadvies (de vijf thema’s versus de vijf vormen van dienstverlening) klik hier:

Overzicht dienstverlening – Productportfolio – (c) Bart Flos Veranderadvies

 

 

nti-klagen en anti-sleur kan de eerste steen worden gelegd voor het creëren van meer zelfbewustzijn bij manager en medewerker. Het stimuleert persoonlijk leiderschap, legt een basis voor beter luisteren naar elkaar en voorkomt dat chaos leidt tot bijvoorbeeld chronisch overwerk.

Verdieping

Vanuit een dergelijke presentatie kan de behoefte ontstaan aan verdieping door training. Medewerkers en managers leren hun klachten in constructief-kritisch gedrag om te zetten, ontdekken hun eigen persoonlijk leiderschap in veranderprojecten en hoe ze zich weerbaar kunnen opstellen als het allemaal teveel lijkt te worden (Professionele Assertiviteit).

Productieve interactie

Presentatie en training leggen aandachtspunten bloot. Het individu heeft invloed op de groep en omgekeerd. Bart Flos Veranderadvies zorgt dat er sprake is van productieve interactie zodat extra aandacht kan worden geboden daar waar het nodig is. Dat kan door coaching (zodat het individu zich Het perfecte project - front coverWorkshop Het Perfecte Project - (c) Bart Flos Veranderadviesbewust wordt van die wederzijdse invloed) of door het breder begeleiden van de verandering. Naar gelang uw behoefte kan een op maat gesneden advies worden gegeven die uw doelen sneller dichterbij haalt.

Crisis-modus

Maar mocht uw veranderproces nu uit de hand zijn gelopen zodanig dat overzicht, inzicht en uitzicht verloren zijn geraakt dan kan Bart Flos Veranderadvies in crisis-modus gaan en u acuut helpen om de schade te beperken en de orde te herstellen. Laat een crisis niet langer duren dan nodig is. U zult De Anti-klaag Workshop - (c) Bart Flos VeranderadviesDe Anti-sleur Workshop - (c) Bart Flos Veranderadviesverbaast staan hoe relatief eenvoudig neuzen weer zijn te richten (en er weer wordt gelachen), doelen weer zijn ge(her)formuleerd en de trein weer op de rails staat.

Rechtstreeks insteken

Uiteraard is het pad zoals hierboven besproken slechts één van de mogelijke manieren uw verandering te begeleiden. U kunt op elk moment rechtstreeks insteken op één van de vijf pijlers van Bart Flos Veranderadvies. De rode draad is het centraal plaatsen van de mens in relatie tot het grotere geheel (en dat is de richting die U bepaalt) en het snel bereiken van de essentie van uw veranderproces. U vraagt, Bart Flos Veranderadvies draait.